Според Google Play, приложението Microsoft Edge на базата на Blink, е свалено между един

...
Според Google Play, приложението Microsoft Edge на базата на Blink, е свалено между един
Коментари Харесай

Стана известно колко пъти е изтеглен Microsoft Edge за Android

Според Google Play, приложението Microsoft Edge на базата на Blink, е свалено сред един и пет милиона пъти. Приложението беше налично за тестери известно време, а показано му се организира през октомври и по-късно стана обществено налично в края на ноември.

Приложението Microsoft Edge за iOS и Android е ориентирано да направи Edge по-привлекателен за потребление в Windows 10, опростявайки синхронизацията сред другите устройства. Приложението се предлага от Microsoft и разрешава на потребителите на приложения да прикачват фотоси и файлове от телефона на Windows 10 основания си компютър.

Microsoft също по този начин прибавя и функционалността за ключова дума, която разрешава на потребителите да съхраняват паролата си в телефона, която се трансферира и на компютъра.

Microsoft се надява, че лесната синхронизация сред другите устройства ще направи Edge по-привлекателен за потребление в Windows 10. По данни на NetMarketShare, все още, под Windows 10 работят повече от 500 милиона компютри, само че Edge е единствено с 3,6% дял на настолните компютри по целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР